Cautare

7008 de rezultate pentru "accident rutier calarasi 17 iulie 2012" (3.74 secunde)
Pentru a-si adapta aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului, firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand de la 1 iulie 2005. Decizia apartine Guvernului, care considera ca efectuarea acestei operatiuni in noaptea de 30 iunie-1 iulie nu este posibila.
Muse, trupa cu peste 20 de milioane de albume vandute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, va canta la Bucuresti vineri, 29 iulie.
CONSTANTA (VIA GIURGIU-CALARASI-CERNAVODA). ... (Poetul a facut o escala la Calarasi, orasul de la Cotul Borcei, deoarece nu exista cursa directa Giurgiu-Cernavoda. De la Calarasi, Eminescu s-a imbarcat pe un alt vapor pana la Cernavoda - NOTA REDACTIEI ESTIRI).
Atitudinea din Calarasi: ... Cum va arata Stadionul Judetean Calarasi. ... Contributia majora a Consiliului Judetean presupune lucrari contracronometru, pe data de 11 iulie 2018 urmand a fi inceperea turului la campionat. Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi :
Observator de Calarasi: Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA. Expozitia poate fi vizitata in perioada 22 iunie - 22 iulie 2018, la sediul muzeului din strada Progresul, nr.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012. ... Gandul) Iata cum arata calendarul la care trebuie platite darile catre stat in 2012. Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
google-analytics.com